Despre DonnaMia

Donna Mia are o experienta în domeniul încălțămintei de piele naturală de aproximativ 20 ani. La început a fost distribuția și importul de încălțăminte din piele pentru magazinele din Romania, iar apoi ne-am decis sa producem încălțăminte de piele naturală lucrată manual în Romania, pentru clienții noștri respectabili. Am pus pret pe confort și comoditate, la un pret corect.

Pe parcursul timpului gama noastră de modelele a crescut și s-a diversificat, însă anumite caracteristici au rămas neschimbate. Și anume, ne-am propus să producem încălțăminte de calitate, care să fie confortabilă și rezistentă, dar și cu un design plăcut.

Ne bucurăm să avem în echipa noastră oameni cu experiență, care se mândresc cu meseria lor și care simt că produsul final îi reprezintă.

Însă cei mai importanți pentru noi sunt clienții DonnaMia, care au apreciat calitatea si designul produselor noastre. Ne bucurăm de fiecare dată când aceștia reven în magazinele proprii sau ale partenerilor noștri, așteptând noi modele. Fără ei nu am fi putut merge mai departe.

Vă mulțumim!