Logo
Home Blog Balerinii din piele – un must have in sezonul primavara-vara

Balerinii din piele – un must have in sezonul primavara-vara

Pt masuri si culori speciale, trimite telefon!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Atunci când îți dorești o pereche de încălțăminte comodă, ușoară, dar în care să te simți elegantă și suavă, poți apela la  balerinii din piele. Fie că îi alegi pentru zilele în care ești nevoită să mergi mult pe jos sau să stai în picioare cu orele, fie pentru birou, fie pentru un garden party sau o ocazie specială când chiaaar n-ai chef de tocuri, balerinii dau ținutei tale un aer extrem de feminin.

Istoric

Oare de unde sunt inspirați balerinii? Da, ați ghicit: sunt inspirați din frumoasa activitate de balet. Se pare că în secolul al XVI-lea bărbații balerini purtau asemenea încălțări, urmând ca în Evul Mediu să fie purtați și de femei, și de bărbați. De fapt, acest trend are origini franțuzești: în 1947, Rose Repetto a creat prima pereche de balerini pentru un workshop de balet din Paris, lucrați manual chiar pentru fiul său, un cunoscut dansator și coregraf. Această modă a început să ia amploare și mai mult atunci când frumoasa actriță franțuzoaică Brigitte Bardot a apărut în filmul „Și Dumnezeu... a creat femeia” (1956). Mais c’est magnifique! :)

 Sursa foto: https://www.crfashionbook.com

O amintim și pe Audrey Hepburn, care, un an mai târziu apare în filmul „Funny Face” cu ținute cool completate de balerini. În zilele noastre balerinii devin din ce în ce mai populari și noi iubim asta!

  Sursa foto: https://rareaudreyhepburn.com

 

Tips: Cum purtăm balerinii?

Nu te limita să îi porți numai primăvara! Îi poți lua și vara, fie seara la plimbare, fie și ziua, la temperaturi ridicate – vezi aici balerini perforați. Dacă vremea îți permite, îi poți purta și toamna, de ce nu? Dacă stai închisă într-un birou sau clădire de birouri, îi poți ține la job și să îi încalți chiar și iarna! :D Totuși, nu vom recomanda balerinii pe vreme rece sau ploioasă.

Îi purtăm la ținute de zi cu zi casual, smart-casual, office, casual, la interviuri sau chiar și la ținute elegante, nunți sau botezuri (când se impune un dress code mai relaxat).

Inspirație pentru tine (sau ce nu ar trebui să îți lipsească din colecția de încălțăminte de piele)

Balerini negri

Bineînțeles, o pereche de balerini negri flexibili nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei doamne sau domnișoare, fiind o opțiune extrem de la îndemână pentru a-ți transforma ținutele. Clasici, feminini cu fundiță sau, dacă ești rock-girl, cu ținte

Balerini flexibili DM 1810
 

 

Balerini nude

Alegem balerinii în nuanțe apropiate culorii pielii atunci când vrem să pară picioarele mai lungi. Cool trick, nu-i așa? Și îi putem asorta la orice fel de ținută.

 

Balerini strălucitori

Aceștia sunt alegerea perfectă pentru zilele când vrei să te simți ca o prințesă; sau pentru ocazii speciale. Sunt potriviți și adolescentei tale: realizăm balerini de la măsura 34 până la 41!

Balerini aurii DM 1816

Balerini super flexibili

Cu o talpă extrem de ușoară și pe un calapod comod, am realizat perechea de balerini în care vei simți că plutești. Îi realizăm manual în două culori și ți-i putem personaliza, în funcție de ce nuanțe îți dorești tu.

Balerini flexibili negru/portocaliu DM 2002

Balerini flexibili galben mustar DM 2002

Balerini flexibili albastri DM 2002

 

Balerini cu aplicații

Fundițe, steluțe, ținte – pentru personalități puternice.

Balerini albi cu fundita multicolor DM 1807

Balerini negri cu tinte

 

Balerini perforați

Dacă te-ai îndrăgostit de balerini și vrei să înlocuiești sandalele în zilele toride, poți alege o pereche de balerini perforați. Îi poți asorta cu rochii vaporoase și voila!

Balerini rosii perforati DM 1739

 

Balerini animal print

Nu am vrea să uităm acest trend, animal print, care a revenit în tendințe, tocmai pentru că îl adorăm!

Balerini animal print DM 1114

Balerini animal print DM 1819

 

Psst! Cred că ai aflat că toate modelele noastre sunt produse realizate manual, din piele naturală, în atelierul Donna Mia din România! :)

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare