Logo

Cosul meu: 0 lei

Despre noi

Home / Despre noi
CATEGORII PRODUSE

Despre noi

Pt masuri si culori speciale, trimite telefon!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Experiență de peste 25 ani

Avem experiență în domeniul încălțămintei de piele naturală de peste 25 de ani. La început a fost distribuția și importul de încălțăminte din piele pentru magazinele din Romania, iar apoi ne-am decis să producem încălțăminte de piele naturală lucrată manual în România, pentru clienții noștri respectabili.

Calitate, confort, rezistență

Pe parcursul timpului gama noastră de modele a crescut și s-a diversificat, însă anumite caracteristici au rămas neschimbate: design, calitate, confort și rezistență. Îmbinăm armonios linia clasică, eleganța cu tendințele actuale, moderne, toate acestea la un raport calitate/preț corect.

Fabricat Produs manual în România

Ne bucurăm să avem în echipa noastră oameni cu experiență, care se mândresc cu meseria lor și care simt că produsul final îi reprezintă.

Vă mulțumim că ne rămâneți clienți!

Cei mai importanți pentru noi sunt clienții DonnaMia, care au apreciat calitatea și designul produselor noastre. Ne bucurăm de fiecare dată când aceștia revin on-line cu comenzi sau așteptând noi modele, sau chiar în magazinele proprii sau ale partenerilor noștri. Fără ei nu am fi putut merge mai departe. Vă mulțumim!

 

  

Articole blog

Balerinii din piele – un must have in sezonul primavara-vara

16.07.2020 | Fara categorie
Atunci când îți dorești o pereche de încălțăminte comodă, ușoară, dar în...
Aboneaza-te la newsletter!