Logo

Cosul meu: 0 lei

Termeni si Conditii

Home / Termeni si Conditii
CATEGORII PRODUSE

Termeni si Conditii

Pt masuri si culori speciale, trimite telefon!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Bine aţi venit pe website ul WWW.DONNAMIA.RO,

 

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza sau obţine orice servicii, informaţii sau materiale prin intermediul acestui site. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 

DONNAMIA.RO isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Site-ul www.DONNMIA.RO este operat de catre S.C. Don Pedro Com SRL., persoana juridica cu sediul social in Piatra Neamt, Aleea Paltinilor nr 9,bloc B1,scara C,et 4,ap 43, și sediul operativ Bucuresti, Aleea Vergului nr 4,bloc 15,parter, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J27/451/1994, cod unic de înregistrare RO5356743.

Accesul pe site-ul DONNAMIA.RO este garantat pentru clienti in interes personal respectiv pentru plasarea de comenzi online, informare in privinta alegerii produselor prezentate pe site, sfaturi de styling etc. si nu confera clientilor dreptul de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor DONNAMIA.RO fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

  1. DONNAMIA.RO detine dreptul de autor asupra informatiilor prezentate pe site
    DONNAMIA.RO isi rezerva dreptul de detinere al intregului continut al site-ului – fotografii, texte, elemente de grafica, templaturi, emailuri, etc. Acesta este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

    2. Produse si servicii oferite catre comercializare pe DONNAMIA.RO

DONNAMIA.RO comercializeaza atat produse realizate sub marca proprie donnamia (incaltaminte, articole de marochinarie realizate in ateliere proprii sau prin intermediul tertilor) sau produse realizate de catre furnizori selectati. Toate produsele comercializate sunt noi, prezinta ambalaj original si sunt insotite in momentul livrarii de catre factura fiscala. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

3. Pretul produselor comercializate pe DONNAMIA.RO

Preturile prezentate pe site includ tva (19%) si nu includ cheltuieli de transport.

In cazurile speciale mentionate preturile pot include costul transportului,iar acest lucru va fi specificat in mod explicit

Costurile de transport pot varia in functie de localitate si de aria de acoperire a curierului.

4. Plata produselor

Pentru plata produselor comandate pe DONNAMIA.RO,exista 2 variante: ramburs la livrarea produselor de catre firma de curierat selectata sau plata in avans prin card bancar.

Comenzile plasate pe site-ul DONNAMIA.RO si achitate cu cardul sunt sigure si procesate de catre operatori autorizati.

DONNAMIA.RO isi rezerva dreptul de a solicita plata in avans a produselor personalizate (marimi personalizate dupa dimensiunile clientelor, culori care nu sunt prezentate pe site, modele noi produse clientului etc.).

Produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

5. Livrarea produselor
Site-ul DONNAMIA.RO confirma telefonic sau prin sms livrarea produselor. Pentru ca acestea sa paraseasca depozitul nostru catre client, avem nevoie de confirmarea dumneavoastra, in caz contrar se amana livrarea pana reusim sa va contactam.
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat FAN COURIER,sau prin alti curieri

Termenul de livrare difera la fiecare produs si este cuprins intre 1-20 zile lucratoare, acesta fiind comunicat individual catre client pentru fiecare comanda in parte.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare.

Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea bonului de livrare de la curier cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele)

In conditiile in care clientul nu mentioneaza nici o obiectie in termen de 72 de ore de la primirea coletului,se intelege  ca prosusul(produsele) sunt conform cu comanda si cu nevoile clientului.

DONNAMIA.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de DONNAMIA.RO care includ: nelivrarea la timp sau deloc a materiei prime de catre furnizori. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DONNAMIA.RO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este maxim valoarea sumei incasate de DONNAMIA.RO de la acest client.

6. Garantia produselor
Termenul de garantie, in baza facturii, este de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.DONNAMIA.RO nu ingradeste drepturile clientilor conferite prin legislatia in vigoare

La solicitarea utilizarii dreptului de garantie este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original (in unele cazuri este eticheta sau cutia).

In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia, contravaloarea transportului fiind suportata de catre client.

Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, motiv pentru care va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea acestora si conditiile prin care puteti beneficia de garantie.
Pentru a obtine o experienta excelenta de folosinta a bunurilor achizitionate, va recomandam purtarea alternativa a produselor de incaltaminte si respectarea instructiunilor de mai jos:


RECOMANDARI GENERALE DE INGRIJIRE SI UTILIZARE A INCALTAMINTEI

- Este interzisa spalarea incaltamintei din piele naturala in masina de spalat;
- Se recomanda depozitarea in locuri curate, ferite de umezeala sau surse de caldura;
- Inainte de aplicarea oricarui produs pentru intretinere, luciu sau crema este necesara curatarea si uscarea incaltamintei;
- Pentru a crea condiţii igienice de purtare şi a mari durata de utilizare, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de încălţăminte într-o saptamana;
- Incaltamintea trebuie ferita de lovituri directe si de agatarea sau calcarea in obiecte ascutite, smoala, bitum sau alte materiale ce pot conduce la distrugerea talpii;
- Pantofii cu toc inalt sau talpa inalta nu sunt recomandati pentru conducerea autovehicolelor.

INSTRUCTIUNI DE CURATARE SI INTRETINERE A INCALTAMINTEI DIN PIELE NATURALA
- Incaltamintea cu fete netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale umeda .

Se recomanda evitarea periei si a substantelor de curatare ce contin acetona si alcool;
- Incaltamintea cu fete din piele velurata sau nabuc se curata cu o perie speciala pentru aceste tipuri de piele.

Petele de ulei sau grasimi se pot indeparta doar cu solutii speciale, recomandate acestor tipuri de piele;
- Incaltamintea cu fete de lac sau metalizate se curata de praf cu o carpa moale, fiind interzisa folosirea substantelor de curatare ce contin acetona si alcool;
- Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu perie de haine uscata.

Modalităţi de asigurare a garanţiei:
- Repararea produsului;
- Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat;
- Reducere din valoarea initiala - in functie de natura deficientelor prezentate;
- Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula:
- uzura morala sau uzura fizica normala a produsului;
- decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la factori severi de mediu (surse de caldura si/sau umiditate);
- defecte cauzate de utilizarea neadecvata sau in mod abuziv;
- interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate;
- deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri asociate cu ruperea, agatarea, lovirea sau zgarierea bunului;
- intretinere defectuoasa.

7. Informatii despre RETURUL produselor cumparate


Toate produsele achizitionate de pe DONNAMIA.RO, pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Clientul poate denunta unilateral contractul cu DONNAMIA.RO fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (COMENZI@DONNAMIA.RO) intentia de a returna un produs sau mai multe produse.

Produsul va fi returnat in conditii bune,nepurtat,fara urme de uzura, in cutia originala, neutilizat si nezgariat.

In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului, acesta suportand costurile de transport.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Puteti face returul prin orice firma de curierat, dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat indicate de DONNAMIA.RO

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. Adresa retur: Bucuresti, Sector 2, Aleea Vergului nr 4,bloc 15, parter,tel 0724289072

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, si formular de retur completat online in contul clientului.Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.DONNAMIA.RO va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur(va rugam ca acesta sa fie completat correct, sa fie cont de lei, in caz contrar DONNAMIA.RO nu este vinovat pentru depasirea termenului de 14 zile de plata a returului.
Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:
Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:
- Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (masuri si dimensiuni personalizate, culori personalizate, model personalizat)

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionareSite-ul DONNAMIA.RO este gazduit de serverele unei terte firme . DONNAMIA.RO nu este resposabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.DONNAMIA.RO nu este responsabila pentru eventualele erori aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului DONNAMIA.RO

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. DONNAMIA.RO detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

DONNAMIA.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca considera are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe DONNAMIA.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului DONNAMIA.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Articole blog

Balerinii din piele – un must have in sezonul primavara-vara

16.07.2020 | Fara categorie
Atunci când îți dorești o pereche de încălțăminte comodă, ușoară, dar în...
Aboneaza-te la newsletter!
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.