Logo

Cosul meu: 0 lei

Returnare produse

Home / Returnare produse
CATEGORII PRODUSE

Returnare produse

Pt masuri si culori speciale, trimite telefon!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Conditii de returnare
Satisfactia dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi. Cu DONNAMIA.ro, sunteti tot timpul 100% satisfacut. Daca nu, va veti primi banii inapoi.

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna.

Termenii de returnare
- Trebuie sa ne anuntati prin e-mail comenzi@donnamia.ro sau telefonic la 0724 289 072 in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati.
- Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, eticheta de carton a brandului nedetasata, precum si de documentele primite in cutie.
- Pantofii trebuie sa fie in cutia originala, fara defecte. Nu vom primi incaltaminte cu urme de uzura. Va sfatuim sa probati pantofii pe covor pentru a evita aparitia urmelor pe talpa.

Produsele de pe DONNAMIA.ro se returnează la adresa: . Intra in sarcina clientului sa solicite serviciile curierului Fan Courier pentru returnarea produselor, costurile fiind suportate de catre acesta.

Atentie: Coletul nu se trimite cu plata rambursului la destinatar. In cazul in care acest lucru se intampla, coletul se va intoarce la expeditor iar returnarea banilor se face in contul bancar mentionat, dupa verificarea produselor.

IBAN
Va rugam sa indicati contul IBAN si numele unde sa va rambursam banii.

Articole blog

Balerinii din piele – un must have in sezonul primavara-vara

16.07.2020 | Fara categorie
Atunci când îți dorești o pereche de încălțăminte comodă, ușoară, dar în...
Aboneaza-te la newsletter!
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.